Nieuws   |   Glassbeads   |   Over mij   |   Workshops   |  Verkoop   |   Gallery   |   Contact
     

Nieuws!
Op deze pagina probeer ik u zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Ik zal hier alle ontwikkelingen en evenementen met betrekking tot Glassbead-art.com melden.
Wanneer u vragen heeft over de hieronder vermelde informatie, dan kunt u deze stellen op de contactpagina.

 

Nieuwe aanvulling op mijn werkzaamheden!
Door apparatuur aan te schaffen ben ik in staat om mijn glaskunst te voorzien van koper. De ontwikkelingen staan nog in de kinderschoenen maar de eerste stukken kunt u al bewonderen in de gallery hier.

Lancering van de nieuwe website!
Het nieuwe jaar mag met een nieuwe site beginnen! Blij!

Bijeenkomst glaskraal branden 21-01-2012
Zaterdag 21 januari 2012 hebben we weer een bijeenkomst gehad van bevriende glaskraal branders. Dit keer waren we te gast in Etten-Leur.

Portret fotoís 05-01-2012
In mijn gallery heb ik een link geplaatst naar mijn nieuwe portret fotoalbum. Hierin dit keer uitsluitend modellen die sieraden van Glassbead-art tonen. Hiervoor wil ik de dames bedanken die geheel kosteloos hebben geposeerd. Bedankt Joyce, Roelien, Mayke, Anniek en Fernanda!

De beste wensen voor 2012

Hierbij wil ik iedereen het beste wensen voor 2012. Dat het een mooi jaar mag worden, houd mijn site maar goed in de gaten.

Demo glaskralenbranden in Theetuin Knooppunt 80

Naar aanleiding van de bazaar in de Doopsgezinde kerk Goes werd ik uitgenodigd voor een middagje in de tuin van Knooppunt 80 te Driewegen. Deze tuin is gelegen in de Zak van ZuidBeveland. Een uitermate populaire fietsomgeving. Die dag was het een beetje aan de frisse kant, maar met een speciaal georganiseerd haardvuurtje en de warmte van mijn glasbrandertje was het goed uit te houden. Er was veel belangstelling voor mijn demo's, glaskralen branden wordt bekender en bekender in Zeeland!

Bazaar DG Goes 12-11-2011

Ook deze editie van de Bazaar van de Doopsgezinde Gemeente Goes was ik weer van de partij. Ik werd gevraagd om een doorlopende demonstratie te houden. Ik had daarnaast vele glaskraal juwelen meegenomen voor de verkoop. Aan het einde van de dag kon ik de kerk een mooi bedrag schenken uit de verkoop van de bazaar.

Nieuwe fotoís 03-11-2011
In mijn gallery heb ik een link geplaatst naar mijn nieuwe fotoalbum. Hierin dit keer wederom Zeeuwse Knopen en heel veel andere verschillende ringtops. Daarnaast ook weer schitterende hangers en losse kralen.

Afsluiten van Kunst aan de Kust 20-8-11

Zaterdag 20 augustus ben ik thuis gekomen en in de bank geploft om er niet meer uit te komen. Ik was op! Kunst aan de kust 2011 is in zijn geheel heel druk bezocht. Alle kunstenaars waren heel blij met de hoge bezoekersaantallen. Ook ik had af en toe handen te kort om iedereen de aandacht te geven die zij verdienden. Als u dit ook zo gevoeld heeft, dan probeer ik dit via deze weg goed te maken. Heel hartelijk dank voor de massale opkomst en de vele complimenten!

Kunst aan de Kust 20-8-11
Kunst aan de kust 2011 in Zoutelande is ook dit jaar weer een groot succes! Het is dit jaar nog veel drukker bezocht dan vorig jaar en er is veel belangstelling voor mijn werk. Vrijdag begon het met een drukke dag. ís Avonds was ik moe maar voldaan. Vandaag, zaterdag, kwam ik ook weer uitgeteld thuis! Het was de hele dag een gekkenhuis geweest. Helaas ging dit soms wel wat ten koste van de demonstraties die men ook zo enorm waardeert.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de site van Kunst aan de kust. Klik hier.

Zaterdag is de laatste dag, ik ben te vinden in de Oude Paardenstal, ít Pauwtje te Zoutelande van Corrie Meijers-Dominicus. Ook dit jaar weer hartelijk bedankt voor je gastvrijheid Corrie!!


Ik legde de laatste hand aan de presentatie, de mensen kunnen ieder moment komen.Kunst aan de kust 2011

18-19-20 augustus 2011 neem ik weer deel aan Kunst aan de Kust te Zoutelande. Ik ben dan weer te vinden in de  Oude Paardenstal van Corrie Meijers. Corrie exposeert daar haar schilderijen en ik mijn Glassbead-art. Ook geef ik die dagen demonstraties met mijn Cricket, een gasbrander die gebruik maakt van geconcentreerde zuurstof. Voor meer informatie kijk je op de site van Kunst aan de kust of klik hier.Nieuwe fotoís 18-08-2011

Op mijn fotopagina heb ik een link geplaatst naar mijn nieuwe fotoalbum. Hierin dit keer veel Zeeuwse Knopen en heel veel andere verschillende ringtops. Daarnaast ook weer schitterende hangers en losse kralen.

Nieuw materiaal toegevoegd, Vilt!!
Om mijn Glassbead-art verder te ontwikkelen ben ik nu ook begonnen met vilten naast het branden van kralen en ontwerpen van sieraden. Ik vind de combinatie van het vilt en glas erg fascinerend. Kijk op mijn fotopagina voor de eerste werkstukken.

Om alvast mijn laatste werk te bekijken klikt u op de 'Gallery' knop.

 
BeeldFaktor - decemb2012  |  Photography by www.BeeldFaktor.nl